Ειλικρινά…

Διεκδικώντας την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου Αριστοτέλη, τηρώ μια υπόσχεση που έδωσα πριν χρόνια στον εαυτό μου: να διατηρήσω την πολιτική μου διαδρομή σταθερή στις ράγες των ρομαντικών κινήτρων που με ώθησαν στην αφετηρία της. Αυτό συνεπάγεται, πως οι όποιες πολιτικές μου φιλοδοξίες, είναι ταγμένες στις ανάγκες, στους στόχους και στις προτεραιότητες της κοινωνίας που προορίζομαι να υπηρετώ. Για μεγάλο διάστημα, σε όλη τη διάρκεια του 2018 και ενώ ήταν ανοιχτές οι προοπτικές δράσης στην κεντρική πολιτική σκηνή, λάμβανα  το μήνυμα που εξέπεμπε η τοπική κοινωνία:
  • Την ελπίδα για προκοπή και ηρεμία.
  • Την ανάγκη να ξανακοιταχτούμε στα μάτια χωρίς να φοράμε τα παραμορφωτικά γυαλιά του διχασμού που μας επιβάλλουν άλλοι.
  • Την ετοιμότητα, να προτάξουμε τη σημασία της καθημερινότητά μας και της ισόρροπης αναπτυξιακής προοπτικής του τόπου μας.
  • Την διάχυτη επιθυμία να υπερβούμε τις διαχωριστικές γραμμές που τον θέλουν πεδίο σύγκρουσης επιχειρηματικών προτεραιοτήτων, πολιτικών συμφερόντων και ιδεοληπτικών εμμονών, που τρέφονται από τη πόλωση.
  • Την πίστη, πως αυτή η γωνιά της Χαλκιδικής, ευλογημένη από το Θεό, τη Φύση και την Ιστορία, δικαιούται να αξιοποιήσει με αλληλοσεβασμό, όλα τα πλεονεκτήματα που της χαρίστηκαν.
Ανταποκρίνομαι σε ένα κάλεσμα ευθύνης, που εισέπραξα από πλήθος συμπολιτών, να είμαι επικεφαλής αυτής της νέας αρχής για τον Δήμο μας. Για όποιον θέλει να υπηρετήσει αυτή την κοινωνία και όχι ατομικές μικρές φιλοδοξίες, ένα τέτοιο κάλεσμα δεν αφήνει χώρο για παζαρέματα, όρους και προϋποθέσεις. Έτσι, λοιπόν, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, αποφάσισα να αγκαλιάσω την ευθύνη και να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αριστοτέλη, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019. Καλώ, όλους όσοι  αγαπούν αυτόν τον τόπο και τους ανθρώπους τους, με το ίδιο πνεύμα, να συνταχθούν στην προσπάθεια. Πέρα και πάνω από κομματικές και ιδεολογικές παρωπίδες. Να υπερβούμε άπαντες τους περιορισμούς των ατομικών ή μικροπολιτικών προτεραιοτήτων και να συνεργαστούμε για να ξαναβάλουμε τον Δήμο Αριστοτέλη σε τροχιά πραγματικής σύνθεσης, ειρήνης, ανάπτυξης, προσωπικής και συλλογικής προκοπής: από τις ακτές της Ολυμπιάδας ως τις πλαγιές του Χολομώντα και από τα μαντεμοχώρια, ως τις πύλες του Αγίου Όρους. Με τη δική σας εντολή, με την θετική σας επιλογή και με ομοφωνία πως αυτός ο τόπος μας ενώνει, θα ξανακάνουμε το Δήμο Αριστοτέλη επίκεντρο συζήτησης, για τους σωστούς λόγους. Στέλιος Βαλιάνος   Μάθε περισσότερα για τον υποψήφιο Δήμαρχο Δήμου Αριστοτέλη Στέλιο Βαλιάνο
Μοιραστείτε το άρθρο: