Συνάντηση Στ.Βαλιάνου με τον Υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για Μακεδονία-Θράκη Θ.Καράογλου

Τον νέο Υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης κ. Θεόδωρο Καράογλου επισκέφθηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, τον οποίο και ενημέρωσε για τους βασικούς άξονες του προγράμματός του, ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του τον Σεπτέμβριο.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Βαλιάνος τόνισε την επιτακτική ανάγκη να λήξει το σήριαλ του καθορισμού των αιτίων για τις ζημίες σε κατοικίες της κοινότητας Στρατονίκης, παρουσίασε τις προτεραιότητές του για την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Αριστοτέλη, ενώ ζήτησε τη συνδρομή του Υφυπουργού Εσωτερικών στις προσπάθειες επιτάχυνσης και επέκτασης των σκοπών του Αριστοτέλειου Ινστιτούτου Επιστημών και Επιχειρηματικότητας που θα δημιουργήσει ο Δήμος Αριστοτέλη σε συνεργασία με το ΑΠΘ και άλλους φορείς.

Εξέφρασε δε τη βεβαιότητα πως το ΥΜΑΘ με επικεφαλής τον Θεόδωρο Καράογλου, που γνωρίζει καλά τα προβλήματα και τις δυνατότητες στα γεωγραφικά όρια ευθύνης του, θα αποτελέσει έναν σημαντικό παράγοντα ενίσχυσης της συνεργασίας των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την Κυβέρνηση, τα προσεχή χρόνια.

Ο κ. Καράογλου από την πλευρά του διαβεβαίωσε τον κ. Βαλιάνο πως θα είναι αρωγός των προσπαθειών της νέας Δημοτικής Αρχής του Αριστοτέλη, εξέφρασε την πρόθεσή του να είναι σταθερός σύμμαχος αναπτυξιακών προσπαθειών σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και υπογράμμισε ότι ο Αριστοτέλης αποτελεί ένα ισχυρό brand για το σύνολο της Μακεδονίας.

Μοιραστείτε το άρθρο: