Στέλιος Βαλιάνος στη Μ.Παναγία: Τους αφήνουμε στις λάσπες της προπαγάνδας και προχωράμε με καθαρή εντολή των πολιτών!

Τη διεκδίκηση της πρόσληψης επαρκούς προσωπικού προκειμένου να στελεχωθούν δύο ακόμα νέες Διευθύνσεις, Περιβάλλοντος και Απασχόλησης, προανήγγειλε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Στέλιος Βαλιάνος, στην τελευταία του προεκλογική ομιλία στη Μεγάλη Παναγία.

Ο κ. Βαλιάνος τόνισε πως αυτή η πρωτοβουλία θα έρθει να συμβολίσει και σε πρακτικό επίπεδο την αποφασιστικότητα της Διοίκησης που θα συγκροτήσει, να νοιάζεται εξ` ίσου και για τους συμπολίτες που αγωνιούν για την εργασία τους, είτε μεταλλωρύχους, είτε ανέργους και εργαζόμενους άλλων δραστηριοτήτων, αλλά και για τους συμπολίτες που νοιάζονται και ανησυχούν για το περιβάλλον.

Επίσης, έκανε σύνοψη του προγράμματος που συγκρότησε  η «Ομοφωνία» με σκληρή δουλειά, όσο οι πολιτικοί της αντίπαλοι, βούλιαζαν στην μαύρη προπαγάνδα και υπογράμμισε: «Τους καλώ στο χρόνο που απομένει να τα δώσουν όλα! Να μας δείξουν πόσο βαθιά μπορούν να βυθιστούν στην λάσπη της μαύρης προπαγάνδας! Εμείς φεύγουμε μπροστά! Προχωράμε στο μέλλον! Με την καθαρή εντολή των δημοτών του Αριστοτέλη! Από την 1η Κυριακή!»

 

Μοιραστείτε το άρθρο: