Γιατί Ομοφωνία…

Επειδή όλοι συμφωνούμε, πως θέλουμε το αύριο να είναι καλύτερο από το σήμερα.

Επειδή όλοι συμφωνούμε, πως θέλουμε έναν Δήμο που να προάγει την κοινωνική συνοχή.

Επειδή όλοι συμφωνούμε ότι η ομοψυχία είναι καλύτερη από τη διχόνοια.

Επειδή όλοι συμφωνούμε πως θέλουμε καλύτερους δρόμους, καλύτερα σχολεία για τα παιδιά, περισσότερο και ποιοτικό νερό για τα σπίτια και τις καλλιέργειές μας.

Επειδή όλοι συμφωνούμε, πως θέλουμε την αξιοποίηση του πλούτου της Χαλκιδικής, με σεβασμό στο περιβάλλον και οπωσδήποτε, χωρίς δυσβάσταχτο τίμημα για το μέλλον των παιδιών μας.

Επειδή όλοι θέλουμε μια πολυδιάστατη ανάπτυξη που να δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας σε όσο το δυνατόν περισσότερους τομείς δραστηριότητας.

Επειδή όλοι συμφωνούμε, πως είναι η ώρα, να κοιτάξουμε το μέλλον, να εκσυγχρονίσουμε τον Δήμο, να εμπλουτίσουμε τις υπηρεσίες προς τον πολίτη, να σταθούμε κοντά σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα χωρίς διακρίσεις.

Επειδή όλοι συμφωνούμε πως το οικουμενικό όνομα του Αριστοτέλη, είναι από μόνο του ένα «εργαλείο» ανάδειξης του Δήμου μας, σε οικουμενικό προορισμό.

Επειδή βουνό και θάλασσα, συνθέτουν έναν ενιαίο χαρακτήρα του Δήμου μας, που αποτελεί πεδίο δόξης λαμπρό για τουριστική ανάπτυξη 12 μηνών.

Επειδή είμαστε πάνω απ` όλα, συμπατριώτες. Και όλοι θέλουμε το καλό του τόπου μας, άρα όλοι θέλουμε και το καλό των ανθρώπων του. Χωρίς διακρίσεις…

Μοιραστείτε το άρθρο: