Μια Ομάδα Εργασίας για τον Δήμο Αριστοτέλη

Συγκροτούμε μια ομάδα εργασίας, ικανή να συμβάλλει στη δημιουργική ενότητα των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου μας, να θέσει και να κατακτήσει νέους στόχους, αλλά και να χειριστεί με αποτελεσματικότητα τις καθημερινές και έκτακτες υποχρεώσεις του Δήμου έναντι των πολιτών.

Αντωνίου Αλέξιος, ΔΕ Σταγίρων-Ακάνθου

Δημοτικός Σύμβουλος, έχει διατελέσει αντιδήμαρχος του πρώην Δήμου Σταγίρων Ακάνθου.

Ατζιαμής Ευριπίδης, ΔΕ Παναγίας 

Γεννημένος το 1962, συνταξιούχος μεταλλωρύχος, με μακροχρόνια συνδικαλιστική δράση και αυτοδιοικητική εμπειρία.  Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Μεταλλείων Κασσάνδρας, Μέλος και Οργανωτικός Γραμματέας  του  Δ.Σ  του  Εργατικού Κέντρου Χαλκιδικής, Μέλος και Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ  της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Μεταλλείων, Λιγνιτωρυχείων και Λατομείων Ελλάδος. Επίσης, έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος και  Αντιδήμαρχος του πρώην Δήμου Μεγάλης Παναγίας, από το 1998, ως το 2010. Είναι παντρεμένος με την Πηγή Αηδώνη από την Μεγάλη Παναγία με την οποία έχουν αποκτήσει δύο γιους.

Αυγερινός Νικόλαος, ΔΕ Αρναίας 

Πτυχιούχος Κοινωνικής Πολιτικής και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει παρακολουθήσει προγράμματα μεταπτυχιακής επαγγελματικής εξειδίκευσης στην διοίκηση πωλήσεων και στην διοίκηση επιχειρήσεων. Την περίοδο 2003-2015  παρείχε υπηρεσίες διοικητικής και επιστημονικής υποστήριξης στον πρώην Δήμο Αρναίας και στον Δήμο Αριστοτέλη αρχικά μέσω συμβάσεων και στη συνέχεια ως Ειδικός Συνεργάτης.  Έχει εργαστεί ως ασφαλιστικός και χρηματοοικονομικός σύμβουλος στον ιδιωτικό τομέα, ενώ από τον Ιανουάριο του 2017 είναι Περιφερειακής Ανάπτυξης σε κορυφαία εταιρεία Συμβούλων Ανάπτυξης, με έδρα την Θεσσαλονίκη, με αντικείμενο την συμβουλευτική Δημοσίου Τομέα, υποβοηθώντας πολλούς Δήμους ανά την Επικράτεια στην υλοποίηση έργων και στην υποβολή προτάσεων στα συγχρηματοδοτούμενα εθνικά και ευρωπαϊκά αναπτυξιακά προγράμματα. Διαθέτει εμπειρία σε ζητήματα διοικητικής οργάνωσης και επιστημονικής υποστήριξης φορέων του Δημοσίου Τομέα, καθώς και πλούσια εμπειρία σε θέματα οργάνωσης και λειτουργίας Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.  Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης και εγγεγραμμένο μέλος σε μητρώα εκπαιδευτών φορέων του δημοσίου τομέα (Ι.Ν.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε., Ε.Ε.Τ.Α.Α. κλπ) και έχει διατελέσει μέλος πολλών επιστημονικών, κοινωνικών και συλλογικών φορέων. Είναι παντρεμένος με την λογίστρια Ελένη Κασαμπαλή από τον Στανό, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους (8,5 και 4 ετών).

Βασιλειάδης Βασίλειος, ΔΕ Σταγίρων Ακάνθου 

Γεννημένος στα Στάγειρα,  κατοικεί στην Χρυσή Ακτή  Ολυμπιάδας – Βαρβάρας.  Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, εξειδικεύθηκε στην Χειρουργική Ορθοπαιδική και Τραυματιολογία.  Έλαβε πρόσθετη εκπαίδευση σε εξειδικευμένα ιατρικα αντικείμενα  σε Γερμανία  Γαλία και Ιταλία με κυριότερο το κομάτι  της επαγγελματικής  υγείας. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας παρέχοντας Ιατρικές υπηρεσίες, όσο και υπηρεσίες σχεδιασμού και οργάνωσης Υγειονομικών μονάδων παροχής κλινικοεργαστηριακών Ιατρικών και Νοσηλευτικών υπηρεσιών, καλύπτοντας ανάγκες Τεχνικών – Κατασκευαστικών- Εμπορικών – Μεταλλευτικών αλλά και Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Β.Α. Χαλκιδικής. Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής , της Ορθοπαιδικής Εταιρίας Μακεδονίας-Θράκης  και της ΕΝΙΑΣΙΕ, έχει δημοσιευμένο επιστημονικό και ερευνητικό έργο καθώς και επιστημονικές  παρουσιάσεις σε συνέδρια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Έχει πλούσιο συνδικαλιστικό παρελθόν, ενώ υπήρξε και  στο παρελθόν υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αριστοτέλη. Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο Αθηνά Αλβανού από τη Βαρβάρα , με την οποία έχουν αποκτήσει δύο γιους.

 

Βλαχοθεόδωρος Κωνσταντίνος, ΔΕ Παναγίας

Γερούκης Ιωάννης, ΔΕ Σταγίρων Ακάνθου 

 Με σπουδές στο πεδίο του Τουρισμού σε Ελλάδα και Εξωτερικό,  έχει μακρά προϋπηρεσία ως στέλεχος διοίκησης ξενοδοχειακών και άλλων τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς και στον Προ Αθωνικό Οργανισμό Τουρισμού.  Μιλάει τέσσερις ξένες γλώσσες. Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος στο πρώην Δήμο Παναγίας και Τοπικός Σύμβουλος Παναγίας στον Δήμο Αριστοτέλη. Σήμερα είναι ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου και διευθυντής τριών εταιρειών παροχής υπηρεσιών, ενώ παράλληλα είναι πρόεδρος του Προ Αθωνικού Οργανισμού Τουρισμού και Ταμίας, στο Δίκτυο Πόλεων του Μεγάλου Αλεξάνδρου.  Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

Γιαννούση Ευγενία, ΔΕ Αρναίας

Γεννημένη στην Ελβετία, είναι απόφοιτος του τμήματος Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος στον Καποδιστριακό Δήμο Αρναίας και είναι μέλος του σημερινού Τοπικού Συμβουλίου. Έχει διατελέσει επίσης πρόεδρος των Ν.Π.Δ.Δ. :    «Παιδικός Σταθμός Δήμου Αρναίας», «Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αρναίας», «Σχολικές Επιτροπές του Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Αρναίας» και ειδική γραμματέας της Πολιτιστικής και Επιμορφωτικής Εταιρείας Αρναίας. Είναι  Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Γυναικών Αρναίας. Από το 2005 διδάσκει στο Γενικό Λύκειο Αρναίας, όπου ζει, παντρεμένη με τον Αθανάσιο Κιάτο με τον οποίο έχουν αποκτήσει 4 παιδιά.

Ενεχηλίδου Μαρία, ΔΕ Σταγίρων-Ακάνθου

 

Δικηγόρος, πτυχιούχος της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του ΑΠΘ, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση σε θέματα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων βάσει του νέου Κανονισμού GDPR. Παντρεμένη με τον καρδιοχειρουργό επίκουρο καθηγητή ΑΠΘ Γιώργο Καραπαναγιωτίδη και μητέρα ενός παιδιού.

Ευθυμούδης Χρόνης, ΔΕ Αρναίας

Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος στον πρώην Δήμο Αρναίας και αντιπρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Στανού. Παντρεμένος με τη Στυλιανή Κουϊμτζή Στυλιανή και πατέρας τριών παιδιών.’

Ζαμάνη Μαρία Ελένη, ΔΕ Παναγίας

Δικηγόρος παρ’ αρείω πάγω από το έτος 2006 και διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης από το 2014. Ζει μόνιμα στη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής απ’ όπου και κατάγεται. Είναι παντρεμένη με τον οικονομολόγο-τραπεζικό υπάλληλο Γιώργο Μαναζή και έχει δύο παιδία, το Στέλιο 8 χρονών και την Όλια 5. Από το 2006 διατηρεί δικηγορικό γραφείο στην Αρναία Χαλκιδικής, ενώ έχει διατελέσει νομική σύμβουλος της ΑΝ.ΕΤ.ΧΑ. Α.Ε., μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκιδικής και Γενική Γραμματέας του Σωματείου ΛΕΑΔΧ (Λογαριασμού Ενίσχυσης και Αλληλοβοήθειας των Δικηγόρων Χαλκιδικής). Από το 2016 είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων και θανατηφόρων ασθενείων -ΑΚΡΑ.

Ζήκα Χαρούλα, ΔΕ Σταγίρων Ακάνθου

Πτυχιούχος Δημόσιας Διοίκησης από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών &Κοινωνικών Επιστημών, με άδεια εξασκήσεως Οικονομολογικού Επαγγέλματος. Έχει μακρά επαγγελματική εμπειρία ως ιδιωτική υπάλληλος και στέλεχος επιχειρήσεων σε διάφορους κλάδους. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Στρατονίκης – Σταγείρων.

Θαλασσινός Γεώργιος, ΔΕ Αρναίας

Απόφοιτος ΤΕΙ Θεσσαλονίκης του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, έχει διατελέσει εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Αρναίας.

 

Καραβά Μαριάνα, ΔΕ Σταγίρων-Ακάνθου

 Κοινωνιολόγος, πτυχιούχος του Πάντειου Πανεπιστημίου Πολιτικών &Κοινωνικών Επιστημών και εκπαιδευτικός προσχολικής αγωγής με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, εργάζεται από την ηλικία των 24 ετών σε υπεύθυνες θέσεις του ιδιωτικού τομέα. Ανέπτυξε έντονη πολιτιστική δραστηριότητα από μικρή ηλικία, ενώ μέχρι και σήμερα συντονίζει τη συνεργασία φορέων, ως εκλεγμένο μέλος ΔΣ σε τοπικούς συλλόγους. Είναι παντρεμένη με τον Κώστα Σάρρο, Αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού και μητέρα δύο παιδιών.

Καραμαλή Ευθυμία (Έφη) Δ.Ε. Σταγίρων-Ακάνθου

Τελειόφοιτη του προγράμματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του ΕΑΠ, κατάγεται από τα Νέα Ρόδα. Υπηρέτησε στον Δήμο Θεσσαλονίκης (1991-2000), ενώ διετέλεσε συνεργάτιδα του Ευρωβουλευτή Χρήστου Φώλια (2000-2004), ειδική σύμβουλός του στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών (2004-2007) και  Διευθύντρια στο Υπουργείο Ανάπτυξης (2007-2009) επί υπουργίας του ιδίου. Από το 2009 είναι υπάλληλος της Κτηματικής Υπηρεσίας Ν. Θεσσαλονίκης του Υπ. Οικονομικών.

Καραντώνα Ελένη Δ.Ε. Αρναίας

Κατάγεται από το Νεοχώρι Χαλκιδικής και ζει στο Παλαιοχώρι. Εργάστηκε επι 18 χρόνια ως υπάλληλος συμβολαιογραφείου στην Aρναiα. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του γυναικείου συλλόγου στο Παλαιοχώρι, διατελώντας 4 χρόνια αντιπρόεδρος και 6 χρόνια στη θέση της προέδρου με έντονη φιλανθρωπική δράση του συλλόγου ιδιαίτερα προς πυρόπληκτους αλλά και στα χωριά SOS. Είναι παντρεμένη με τον Απόστολο Στυλιανό και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Καρίνα Στυλιανή, ΔΕ Σταγίρων- Ακάνθου

Πτυχιούχος της Θεολογικής  Σχολής του ΑΠΘ, έχει παρακολουθήσει διάφορα σεμινάρια σε ποικίλα πεδία, θεολογικά, εκπαιδευτικά και κοινωνικής προσφοράς (Ερυθρού Σταυρού). Εργάζεται ως διοικητική υπάλληλος τεχνικής εταιρείας, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί στο διοικητικό τμήμα Κέντρου Αποκατάστασης-Αποθεραπείας, στο Γεωλογικό Τμήμα της TVX και ως εκπαιδεύτρια σε ΙΕΚ.  Έχει διατελέσει πρόεδρος  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του κλασικού και ολοημέρου Νηπιαγωγείου Μεγάλης Παναγίας. Είναι ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Πολιτισμού και Παράδοσης Μεγάλης Παναγίας και μέλος του Συλλόγου Γυναικών “η Αναγέννηση”.

Κατσιρμάς Λευτέρης, ΔΕ Αρναίας

Είναι πτυχιούχος της Ηλεκτρονικής Σχολής Β΄/Μ.Τ.Σ. Δημοσίου από το 1979, ενώ παρακολούθησε  με υποτροφία, την Ανωτέρα Σχολή Ηλεκτρονικής του Ευκλείδη. Από το 1981 έως και το 2007 διατηρούσε εργαστήριο Ηλεκτρονικών στο Παλαιοχώρι. Από το 2007 έως και σήμερα εργάζεται για λογαριασμό Τηλεπικοινωνιακών και Τηλεοπτικών εταιρειών (ΟΤΕ, COSMOTE, VODAFONE, EPT, DIGEA,NOVA). Είναι οικογενειάρχης, πατέρας τριών παιδιών.

Κέκερης Ιωάννης,  ΔΕ Αρναίας

Σπούδασε Δασοπόνος στη Βυτίνα Αρκαδίας και στη συνέχεια φοίτησε στο τμήμα Δασολογίας & Φυσικού Περιβάλλοντος και στη Σχολή Θεολογίας του Α.Π.Θ. Υπηρέτησε στη Δασική Υπηρεσία για σαράντα χρόνια, από τα οποία τα τριάντα στο Δασαρχείο Αρναίας. Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού  Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Αρναίας και επίσης: Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δασικών Υπαλλήλων, πρόεδρος της Ένωσης Δασοπόνων Κεντρικής Μακεδονίας, Πρόεδρος, τού Συνδέσμου Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου. Πρόεδρος Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Χαλκιδικής. Με τη σύζυγό του Μαρία Λιούτα, έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά και επτά εγγόνια.

Κεφαλάς Νίκος, ΔΕ Σταγίρων-Ακάνθου

Κάτοχος  πτυχίου λογιστικής. Εργάζεταο ως ιδιωτικός υπάλληλος εδώ και 35 χρόνια στα μεταλλεία στο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Ολυμπιάδος με την ειδικότητα του επιστάτη. Διετέλεσε πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων «Αγία Βαρβάρα». Είναι μέλος του ποδοσφαιρικού συλλόγου «Αριστοτέλη Σταγείρων-Στρατονίκης». Έχει θητεύσει επίσης στον πολιτιστικό σύλλογο και στην εκκλησιαστική επιτροπή.

Κούκος Γεώργιος, ΔΕ Παναγίας

Πτυχιούχος της Σχολής Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος με μεταπτυχιακές σπουδές στην τεχνολογία δασικών προϊόντων, εργάζεται ως Δασολόγος-Περιβαλλοντολόγος στην εταιρεία Ελληνικός Χρυσός  Α.Ε πάνω σε θέματα Αποκατάστασης και Προστασίας του Περιβάλλοντος. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αριστοτέλη, ενώ μεταξύ άλλων έχει διατελέσει μέλος Συλλόγου Τεχνικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΣΤΥΕ) στο Περιφερειακό Τμήμα Χαλκιδικής. Έχει προϋπηρεσία σε δασολογικά-τεχνικά- μελετητικά γραφεία στη Θέρμη και Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, στο Πανεπιστημιακό Δάσος Ταξιάρχη Χαλκιδικής στο Πανεπιστημιακό Δάσος Περτουλίου Τρικάλων  και στο Δασαρχείο Αρναίας.

Κούμαρου Αλεξάνδρα, ΔΕ Σταγίρων-Ακάνθου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία 17 χρόνια ζει στην Ιερισσό με την οικογένεια της. Σπούδασε στην Σχολή Τουριστικών Επιχειρήσεων του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στα ΤΕΙ Σίνδου. Με πολυετή εμπειρία σε μεγάλες εταιρείες (ξενοδοχειακές- τουριστικές και όχι μόνο) μιλάει δύο ξένες γλώσσες, γνωρίζει Η/Υ και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια πάνω στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Έχει εκπαιδευτεί στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και έχει μακρά ενασχόληση με τον αθλητισμό και τις τέχνες. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτριο Σαββίδη και έχουν δύο παιδιά.

Λεμονής Δημήτριος, ΠΕ Παναγίας

Μιχαηλίδης Απόστολος, ΔΕ Αρναίας

Μουσλής Παναγιώτης, ΔΕ Σταγίρων-Ακάνθου

Είναι διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός του Πολυτεχνείου της Τιμισοάρας στη Ρουμανία. Από το 1985 ως σήμερα εργάζεται στα Μεταλλεία Κασσάνδρας ως διευθυντής συντήρησης ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Διετέλεσε σύμβουλος στην κοινότητα Στρατωνίου στη θητεία 1990-1994. Διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικούσχολείου Στρατωνίου και αντιπρόεδρος του σωματείου επιστημόνων Μεταλλείων Κασσάνδρας. Είναι  παντρεμένος με την Πάχτα Αικατερίνη του Γεωργίου και πατέρας δύο νέων.

Ξεφτέρη Δήμητρα, ΔΕ Αρναίας

Ξωνίκη Νίτσα, ΔΕ Παναγίας

Σπούδασε Λογιστική και Η/Υ σε σχολή των Αθηνών και εργάστηκε ως ταμίας σε διάφορες επιχειρήσεις και ξενοδοχειακές μονάδες. Το 1983 προσελήφθη μετά από διαγωνισμό  Ταμείο Νομικών Αθηνών  και το 1986 μετατάχθηκε στο ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Αρναίας Χαλκιδικής, όπου και εργάστηκε μέχρι τη συνταξιοδότησή της. Έχει διατελέσει Νομαρχιακή Σύμβουλος Χαλκιδικής, μέλος και ταμίας του Νομαρχιακού και Αθλητικού Οργανισμού και ταμίας αυτού. Είναι τρίτεκνη μητέρα και διαμένει στη Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής.

Πάνου Μαριάννα, ΔΕ  Παναγίας

Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με ειδικότητα στη διδασκαλία των παραδοσιακών χορών, αντικείμενο το οποίο ασκεί ενεργά στο Σύλλογο Γυναικών Σταγίρων – Στρατονίκης και στην Εταιρεία Πολιτισμού και Παράδοσης Μεγάλης Παναγίας. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Κατράνη και μητέρα ενός αγοριού.

Παπαζόγλου Γέωργιος, ΔΕ Σταγίρων-Ακάνθου

Οπτομέτρης-οπτικός στο επάγγελμα, διατηρεί τρία καταστήματα σε Ιερισσό, Αρναία και Στρατών. Ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με τα κοινά , διατελώντας ενεργό ρόλο σε διάφορους συλλόγους , ως μέλος και ως πρόεδρος . Είναι παντρεμένος με τη Γιολάντα Μαράσκο και έχουν δυο γιους.

Πασχαλίδης Γιώργος, ΔΕ Σταγίρων-Ακάνθου

 Απλά, χωρίς άλλα λόγια, καθηγητής και Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Ιερισσού.

 

 

Πολυδωράκης Ιωάννης, ΔΕ Σταγίρων-Ακάνθου

Αρχιτέκτονας Μηχανικός, με σπουδές στη Γαλλία, μέλος του ΤΕΕ, του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χαλκιδικής. Έχει διατελέσει μέλος της Επιτροπής Πολεοδομικού και Αρχιτεκτονικού Ελέγχου του Πολεοδομικού Γραφείου Αρναίας  και μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χαλκιδικής. Έχει σταδιοδρομήσει στην Υπηρεσία Μελετών και Επενδύσεων της Στρατιωτικής Διεύθυνσης  Μηχανικών των Βερσαλλιών (Γαλλία), ενώ από το 1981 είναι ελεύθερος επαγγελματίας με έδρα την Ιερισσό, ασχολούμενος με Μελέτες και Κατασκευές ιδιωτικών έργων και έργων του Δημοσίου, αναστηλώσεις και επισκευές παλαιών κτιρίων, με ιδιαίτερη εμπειρία και τεχνογνωσία στο τεχνικό περιβάλλον της περιοχής του Αγίου Όρους.

Ραμιώτης Αγγελος, ΔΕ Σταγίρων-Ακάνθου

Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και αθλητισμού του ΑΠΘ. Είναι επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης στην Ολυμπιάδα και εν ενεργεία τοπικός σύμβουλος (αντιπρόεδρος). Έχει μακρά και επιτυχημένη αθλητική παρουσία ως παίκτης ποδοσφαίρου στις ομάδες του Δήμου Αριστοτέλη “Αναγέννηση Ολυμπιάδος”, “ΤΑΜΚ Στρατωνιου”, “Άρης Παλαιοχωρίου” και σήμερα στον “Αετό Βαρβάρας”. Επίσης, ως ιδρυτικό μέλος,παίκτης και προπονητής στο τμήμα βόλεϊ της Αναγεννησης Ολυμπιάδας, ενώ υπήρξε Πανελληνιονίκης σε τουρνουά beach volley ανδρών και εφήβων, με αξιόλογη συμμετοχή και σε βαλκανικό τουρνουά.

Στόικου-Χάβου, Ευγενία ΔΕ Αρναίας

Δημόσιος Υπάλληλος (ΕΦΚΑ)

 

 

 

Τζιτζιρίκας Αστέριος,  ΔΕ Αρναίας 

Εργάζεται στη ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ  στα τμήματα  εξυπηρέτησης πελατών και  καταμέτρησης. Από το 2000 έχω ενεργή συμμετοχή στα  κοινά. Διετέλεσε  Αντιπρόεδρος αλλά και  Γενικός Γραμματέας στa Δ.Σ. της Πολιτιστικής Εταιρεία Αρναίας από το 2000, Δημοτικός Σύμβουλος  και Πρόεδρος του Αριστοτέλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αρναίας. Σήμερα είναι Γενικός Γραμματέας του Α.Ο. «Απόλλων Αρναίας» και Αντιπρόεδρος της ΕΚΑΣΧ ( Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Χαλκιδικής). Είναι παντρεμένος με την Άννα Τσιρώνη και πατέρας τριών παδιών.

Τσιάλας Αθανάσιος, ΔΕ Αρναίας

Κάτοχος πτυχίου  ΚΑΤΕΕ  Θεσσαλονίκης τμήμα  πολιτικών  κατεύθυνση  συγκοινωνιακών – υδραυλικών  έργων. Εργάστηκε   στο  Δασαρχείο  Αρναίας  από  όπου  και  συνταξιοδοτήθηκε τον Σεπτέμβριο  του  2013. Διετέλεσε Πρόεδρος  της  Δημοτικής  Κοινότητας  Αρναίας  του  Δήμου  Αριστοτέλη  και σήμερα είναι  μέλος του  Τοπικού  Συμβουλίου  Αρναίας. Είναι   παντρεμένος  με  τη  Μαγδαληνή  Πραβήτα  με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Χαιδευτού Ιφιγένεια, ΔΕ Αρναίας 

Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει παρακολουθήσει τις θεματικές ενότητες «Μεθοδολογία Εκπαίδευσης Ενηλίκων» και «Ανοικτή και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση» στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Εκπαίδευση Ενηλίκων» στη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Έχει εργαστεί ως φιλόλογος στη δημόσια και ιδιωτική δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Διετέλεσε στέλεχος της Εκπαίδευσης Ενηλίκων και της Δια Βίου Μάθησης. Από το 2005 έως το 2011 εργάστηκε ως Υπεύθυνη Εκπαίδευσης στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Χαλκιδικής με έδρα τον Πολύγυρο και από το 2013 έως το 2016 ως Υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης Ποιότητας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Αριστοτέλη με έδρα την Αρναία.

Χαλκιάς Παύλος, ΠΕ Παναγίας

Χαμαϊδού Ευαγγελία, ΔΕ Σταγίρων-Ακάνθου

Κατάγομαι από την Ιερισσό Χαλκιδικής και διαμένω στο Στρατώνι.  Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ. Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, εργάστηκε ως καθηγήτρια -σε σχολεία της Χαλκιδικής κυρίως- και διετέλεσε Διευθύντρια στο Γυμνάσιο Στρατωνίου. Διετέλεσε αντιπρόεδρος του Αριστοτελείου Πνευματικού Κέντρου από το 2011-2014 και τον τελευταίο χρόνο μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αριστοτέλη. Υπήρξε επίσης ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ομάδας Εθελοντών του Δήμου Αριστοτέλη με σημαντικές κοινωνικές δράσεις. Είναι παντρεμένη με το Δημήτρη Κριαρή και μητέρα μιας κόρης είκοσι ετών.

Χασιώτη Αννα, ΔΕ Αρναίας 

Εργάστηκε 13 χρόνια ως ελεύθερη επαγγελματίας, ενώ διετέλεσε Δημοτική Σύμβουλος από το 2006 έως το 2010, Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Στανού και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Στανού. Είναι παντρεμένη με τον δασεργάτη Γιώργο Σιώμο και μητέρα δύο παιδιών.

Χατζής Γεώργιος, ΔΕ Σταγίρων – Ακάνθου 

Είναι ιδιωτικός με πλούσια συνδικαλιστική δραστηριότητα, έχοντας διατελέσει επικεφαλής συνδικαλιστικού σωματείο, ενώ έχει και πλούσια κοινωνική δράση ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Στρατονίκης “Αργυρόλοφος” για έξι χρόνια, μέλος Πολιτιστικού Συλλόγου Σταγείρων Στρατονίκης , μέλος του Αριστοτέλειου Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αριστοτέλη και μέλος του Αθλητικού Συλλόγου Σταγείρων Στρατονίκης “Ο Αριστοτέλης» ως σήμερα. Είναι επίσης από το 2006 εθελοντής διασώστης στους Έλληνες Διασώστες και εκπαιδευτής ομάδων διάσωσης και πληρωμάτων ασθενοφόρων.

 

Χατζησταματίου, Ελευθερία ΔΕ Σταγίρων- Ακάνθου

Γεννήθηκε στην Αρναία Χαλκιδικής και κατοικεί στην Ουρανούπολη. Με τον σύζυγό της επιχειρηματία Μιχάλη Λεμονιάδη, διατηρούν επιχείρηση Restaurant και παραδοσιακό ξενώνα στην Ουρανούπολη. Η ίδια έχει επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα κα στον χώρο της Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, διατηρώντας γραφείο στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, στην πρωτεύουσα του Νομού. Δραστηριοποιείται και στον χώρο των ΜΜΕ, παρουσιάζοντας καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή, ενώ στο παρελθόν παρουσίαζε εκπομπή στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου. Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες.  Διετέλεσε πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Ουρανούπολης, ενώ σήμερα είναι επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Επιμελητήριο Χαλκιδικής, μέλος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονία και  μέλος του Δ.Σ. στον Προαθωνικό Οργανισμό Τουρισμού.

Μοιραστείτε το άρθρο: